Tweiclub

Vanavond naar de voor mij eerste Tweiclub gegaan die dus eigenlijk al aan zijn tweede editie toe was.

Er was taart, chocoladekoekjes, M&M’s, cake, koekjes, … veel te veel, maar dat komt er van als ge schrijft dat we iets te knabbelen mochten meenemen. Maar er was vooral een gezellige gastvrouw en leuke gasten en we hebben gebreid en gehaakt en nog andere handwerkdingen gedaan en ook veel gebabbeld en het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Gudrun heeft er ons uiteindelijk toch attent op gemaakt dat het al half twaalf was en dat het misschien toch wel eens interessant zou kunnen zijn om eens huiswaarts te keren. Dat is dan zo het nadeel hé, als het leuk is: de tijd vliegt en plots is het bijna middernacht.

Dus nu is het aftellen naar de volgende Tweiclub en hopen dat ik dan nog eens kan gaan.

7 thoughts on “Tweiclub”

  1. ’t Was fijn om u – en uw cake – te leren kennen zo ‘tussen naald en draad’ 😉
    En ‘k moet zeggen dat Gudrun haar Tweiclub een Veritas dvd op alle fronten overtreft! 😀

  2. Ziet er inderdaad zeer gezellig uit. Kan het helaas daarvoor niet opbrengen om zelf weer met naald en draad aan de slag te gaan, anders ging ik subiet mee.

Geef een reactie