Feestweekend

Op twee dagen, vier feesten. Het is eens wat anders. En het is eigenlijk nog erger dan het klinkt want de feesten zijn niet evenredig verdeeld: vandaag één, morgen drie. Ge moet het maar doen, nietwaar.

Dat het dus een druk weekend is moet ik niet meer zeggen. Vandaag viel het gelukkig nog mee met ‘maar’ één feest. Het was namelijk het jaarlijkse schoolfeest dat dit jaar in het teken stond van techniek.

In plaats van de ‘gewone’ volks(achtige)spelletjes stonden er nu koffers op de koer van Technopolis en daar konden de kinderen allerlei proefjes en puzzels en dingen doen. Daarnaast waren er nog veel dingen te doen, zoals optredens van de kinderen (de eerste keer voor Anna en ze deed dat fantastisch), een cafetaria, knutselatelier, schaakwedstrijd, … Enfin, genoeg te doen een hele namiddag.

’s Avonds kon er gegeten worden in het humaniora en daar hebben we gretig gebruik van gemaakt. Daar is het ook een beetje ‘mis’ gelopen want ik ben blijven hangen, en de kinderen daardoor dus ook, en plots was het bijna 22u en verschoot ik mij een bult. Het was zoals altijd weer wreed leuk en ik kijk nu al uit naar volgend jaar.

Morgen dus nog drie feesten: moederdag (niet dat er daavoor – gelukkig – iets speciaals te doen is), feest bij de turnclub en verjaardagsfeest van mijn schoonvader en ik ben er zeker van dat het veel te laat zal worden, maar dat het mij niets zal kunnen schelen 🙂

Geef een reactie