T-Party

Al bijna heel mijn leven ben ik fan. Fan én gebruiker. En ik overdrijf dus helemaal niet als ik schrijf ‘al bijna heel mijn leven’. Ik moet nog een klein kind geweest zijn toen het begon. Want mijn moeder was gebruiker en mijn grootmoeder ook en geloof het of niet, ik heb die spullen nog steeds en er is niets aan.

Ja, ik weet het, ik ben weer veel te cryptisch bezig. De titel geeft al een hint, daar niet van en sommigen zullen het al geraden hebben als ik zeg dat die dingen generaties meegaan. Wie weet staat er in uw kasten zo’n erfstukdat nog steeds zo goed als dagelijks gebruikt wordt.

‘T’, dat staat immers voor Tupperware en mensen, dat is goede marchandise. Geen zo’n goede reclame als mondreclame en, hier word ik dus echt niet voor betaald, reclame wil ik daar zeker voor maken.

Zoveel zelfs dat ik dus zo’n madam heb uitgenodigd om de producten eens bij ons thuis te komen demonstreren. Vandaar dus de ‘party’ in de titel. Woensdag 10 juni is het hier te doen.

En ja, dat is commercieel en de bedoeling is dus dat er gekocht gaat worden. Ik steek dat niet onder stoelen of banken. Maar het leuke is dat het de moeite is. En ja, Tupperware is niet goedkoop, maar als ge ziet dat ik nog dooskes heb van mijn grootmoeder en dat die nog steeds meer dan 100% hun dienst doen, dan is dat een investering die zichzelf terug verdiend. Want andere dooskes, die gaan hier regelmatig kapot. Tupperware niet en moesten ze toch kapot gaan, dan staat daar gewoon levenslange garantie op (mits conform gebruik natuurlijk).

Er zal kip zijn en quiche (ter plekke gemaakt) en drank (ter plekke geschonken) en leuk gezelschap. Geïntersseerd? Laat dan een commentaarke en dan stuur ik u een uitnodiging.

3 thoughts on “T-Party”

  1. Waarschijnlijk hangt er iets in de lucht, want ik ga morgenavond naar een Tupperware-party. Ik kan trouwens hetgeen je schrijft alleen maar beamen, ook ik heb nog potjes die al generaties lang meegaan (en zo’n party in natuurlijk ook gewoon leuk!)

  2. hey, niemand geen zin in een tupperware party ben pas begonnen en er zijn intersante aanbiedingen regio 3970 limburg belgie groetjes je kan me altijd mailen

Geef een reactie