Oproep: stemmen aub!

Een foto van mijn broer, de fantastische natuurfotograaf, is voor de grasduinen/trouw fotowedstrijd geselecteerd en komt  nu in aanmerking voor de publieksprijs. Hij vroeg mij dit:

Bij de grasduinen fotowedstrijd is er dit jaar een publieksprijs. Willen jullie mij aub een beetje steunen? alles wat je moet doen is op onderstaande link klikken en je stem uitbrengen door het invullen van je e-mail adres. Liefst stemmen op een visdief die uit het water komt met als titel beet!!!.
Ik dank jullie van harte
 
http://www.grasduinen.nl/natuurfotowedstrijd2009/publieksprijs.asp

Voor de mensen die nog twijfelen: het gaat dus om deze foto. En hoe meer mensen stemmen op zijn foto, hoe meer kans hij dus heeft op de publieksprijs (logisch dus).

Vandaar mijn (op)roep: stemmen!!!!

One thought on “Oproep: stemmen aub!”

Geef een reactie