Gezien

Wij kunnen ons nu ook rekenen tot die mensen die Kai-Mook gezien hebben. Schoon beestje en zo schattig, maar dat zijn pasgeboren dieren meestal wel.

De kinderen hadden vandaag nog een dagje vrij wegens pedagogische studiedag op school, en ik dacht zo ‘geen vrije dag voor de meeste mensen, dus de zoo zal nu wel te doen zijn’. En gelijk had ik. Niet dat er niet veel volk was, maar het was meer dan te doen. En weer zo’n schoon weer.

We zijn nu ook abonnees op de zoo, we kunnen nu elk moment gaan en komen en moeten dus niet betalen. We gaan jaarlijks toch praktisch sowieso eens naar A’pen én naar Planckendael, dus dat is rap terugverdiend.

Wat ook maakte dat ik mij ongelooflijk wreed op mijn gemak voelde, helemaal niet opgejaagd. Kwestie dat, als we alle dieren nu niet zagen, we gewoon kunnen terugkomen zonder nog eens een fortuin neer te tellen, want met zes (of vijf, zoals vandaag) telt dat direct op. Dus toen ik zei dat we naar huis moesten en de kinderen begonnen te zagen en ik dus antwoorde dat we zeker terug gingen komen om de rest te bekijken, was het protest direct gestopt. Ook gemerkt trouwens dat je als abonnee korting krijgt in de shop wat mooi meegenomen is.

De kinderen content, ik content. Wat moet dat nog meer zijn.

One thought on “Gezien”

Geef een reactie