Over mysterieuse kastelen

Ik kon het niet beter gezegd hebben.

Dan zit ge zo te kijken naar iets waar uw kind (en alle andere kinderen uit de klas) een heel jaar enthousiast heeft over gedaan, en dan moet ge toch wel een paar keer heel hard slikken want dat is wel ongelooflijk ontroerend. Zo uw kind op het scherm te zien.

Zelie was zo trots en enthousiast en heeft vriendin E. uit de straat meegenomen en vriendin E. zei achteraf iets in de zin van: “jullie film heeft misschien maar 20′ geduurd, maar hij was zeer goed. De film van x duurde anderhalf uur en die was zeer slecht’. Om maar te zeggen: het moet niet lang zijn, als het maar goed is en dat zij het ook heel goed vond.

En zo wordt het einde van het schooljaar ook een beetje aangekondigd. Nog anderhalve week en het zit er weer op voor dit jaar.

Geef een reactie