Het zal wel aan mij liggen maar …

De crisis is erg en alles en we moeten dingen doen om eruit te geraken. Volledig mee akkoord. Maar…

Als ik die reclame zie/hoor van BNP Paribas Fortis dat ze nu 1 miljard willen geven aan ondernemers, voelt dat wreed vies aan. Dat voelt alsof ze het overheidsgeld dat ze net gekregen hebben om uit de miserie te geraken, zomaar weer weggeven.

Uiteraard weet ik wel dat dat niet zo is, maar het voelt toch zo door die reclame. ‘k Vind die volledig verkeerd overkomen. Vies.

3 thoughts on “Het zal wel aan mij liggen maar …”

  1. ’t Is niet meer dan normaal dat ze nu eindelijk wat geld aan ondernemers te beschikking stellen. Toen het crisis was, maar ze het nog niet durfde toegeven, toen hebben ze honderden bedrijven in een moeilijke positie gebracht door hun geen leningen of kredieten meer te willen geven.

    Als het dan uitkomt dat ze zelf diep in de penarie zitten en de overheid geld in de bodemloze put moet steken dan zou het maar erg zijn dat ze geen kredieten zouden geven aan ondernemers. Dan had de overheid de banken beter failliet laten gaan en het geld in de economie gepompt, in plaats van in de banken.

  2. Ik vind dat ook niet meer dan normaal dat ze kredieten geven, versta mij niet verkeerd. Maar hoe ze de campagne doen vind ik vies. Het komt, voor mij dan toch, zeer raar over.

  3. Ik vond dat dus ook, bij mij kwam het ook zo over.
    Meer nog: ik kreeg twee weken geleden van mijn BNP-Fortis kantoor een bericht dat ik ze moèst contacteren ivm “mijn rekeningen”. Ik bel de volgende dag waarop een medewerker mij een limiet op mijn zicht wou aansmeren van 5000 euro ipv de 1250 dat ik nu in de “min” kan gaan. Ik ben er niet op ingegaan: ze leren dus blijkbaar niets van het verleden en stoppen de mensen die er wel op ingaan dus nog dieper in de stront. Hemeltergend is dat.

Geef een reactie