Werkdag

Normaal gezien is vrijdag mijnen vrijen dag. Vandaag eens uitzonderlijk niet.

Want deze ochtend had ik een vergadering. Het was de enige dag dat alle andere konden, dus dan gaat ge niet muggeziften over een vrije dag en zo. En eigenlijk ging het sowieso geen vrije dag worden, want met dat seminarie dat maandag begint is er nog genoeg te doen.

Zo zat ik deze morgen in Brussel en het was een zeer goede vergadering. Nu hetgeen besproken is in actie omzetten.

Pas om 14u in Gent, dus geen tijd meer om over en weer naar huis te gaan. Dan maar een koffie gaan drinken vlakbij school en met de GSM contact genomen met het werk en de nodige dingen geregeld. Eens thuis met de kinderen nog een beetje verder gewerkt en om 17u was ik eindelijk klaar om iets met de kinderen te doen.

De namiddag dan afgesloten met naar de rommelmarkt te gaan: gezocht naar eierdopjes maar niets gevonden naar mijn goesting. Wel kaftpapier gevonden voor Zelie voor volgend jaar, dus toch niet met lege handen naar huis.

En het moest juist lukken natuurlijk: een prachtige zonnige dag en juist toen wij naar buiten gingen begon het te regenen. Gelukkig heeft het niet lang geduurd en zijn we niet doorweekt geworden.

Geef een reactie