Dag 1

’t Is weer eens Gentse Feesten. Vandaag begonnen. Joepie!

De GF, dat is zo’n beetje onze jaarlijkse vakantie. Wij gaan niet weg: wij blijven. We blijven niet alleen, we schuimen de feesten af, dag in dag uit. Het eerste deel van de week voornamelijk Puppetbuskersfestival, het tweede deel staat MiramirO op het programma. Voor Gentblogt, maar ook en vooral omdat ik beide festivals zo ongelooflijk wijs vind en die al jaren voor Gentblogt en voor kinderen afschuim.

Dit jaar is het programma lichter: enerzijds zijn we met een paar meer mensen bij Gentblogt zodat ik meer ruimte heb om andere dingen te doen, anderzijds zijn er gewoon minder groepen dan vorig jaar en dat geeft meer kans om meer groepen te zien.

Vandaag eerst naar de stoet, daarna kort terug naar huis en dan opnieuw de stad in: Emil Braunplein voor twee Puppetbuskersvoorstellingen en dan nog even naar het EFTC om goededag te zeggen tegen de vrienden daar. Thuis tegen 20u, boterhammetje gegeten en dan nog even de avond in met den anderen en zijn beste vriend en zijn vrouw en onze vier kinderen.

Iets voor 23u was ik weer thuis met de kinderen. Morgen is het dag 2 en dan is het niet goed dat ze al direct doodmoe zouden zijn. Alhoewel, zo fris zullen ze morgen nu ook weer niet zijn 🙂

Geef een reactie