Wedstrijd

Vandaag speelde Jan zijn eerste wedstrijd. ‘Zijn’ eerste, want blijkbaar was de eerste wedstrijd vorige week en wegens andere dochter in ziekenhuis hebben we die gemist. Maar soit. De eerste wedstrijd dus.

Voetbal

Ik stond eigenlijk verbaasd over mijzelf. Ik ben allesbehalve een voetbalfan, heb in mijn leven nog nooit een voetbalwedstrijd uitgekeken en dus zag ik er een beetje tegenop dat er wedstrijden gingen zijn, maar ik vond het eigenlijk wel leuk en voor dat ge het weet zit ge in de sfeer. Zoals het cliché dus zegt: het is anders als uw kinderen meedoen.

Voetbal

Ze zijn grandioos verloren (verkocht, zegt den anderen), maar één van de papa’s die mee was zei dat ze het toch beter deden dan vorige week: ze kwamen deze week tenminste op de kant van de tegenspelers 🙂

Keeper Jan

De kinderen hebben nog veel te leren, maar wat wilt ge: ze hebben amper 4 of 5 keer getraind. En ook: ik denk dat Jan niet echt keepersmateriaal is. Maar verder, voor zover ik het kon zien hebben ze zich wel goed geamuseerd en wij als ouders ook, en dat is toch het belangrijkste.

One thought on “Wedstrijd”

Geef een reactie