Model 3

Sinds vrijdag heeft Anna dus haar nieuwe handschoen. Model 3 en het ziet er naar uit dat we nu (eindelijk) het goede model vasthebben. Het is een handschoen in siliconen uit één stuk, met gesloten vingers en daarboven een drukhandschoen dus.

Nu moet het gebruik weer opgebouwd worden zodat haar huid weer kan wennen aan de siliconen, maar net zoals met de kleine lapjes ervoor, geeft dat tot nu toe geen enkel probleem. Vanaf morgen zal ze er de hele nacht mee slapen. Overdag zal ze dan nog gewoon de andere handschoen dragen.

Het lijkt toch al effect te hebben. Voor ze de handschoen aandoet smeer ik er een dikke laag crème op en als ik hem weer afdoe is haar hand nog vochtig. Doel bereikt dus. De littekens voelen ook al minder ruw/droog aan, dus het gaat de goede weg op.

Derde keer goede keer? Het lijkt erop.

Geef een reactie