3 down, 3 to go?

Deze morgen is Louis gesneuveld en zo zijn er nu dus drie zieken in huis. Het lijkt zo dat er om de 2 dagen iemand bijkomt: het begon maandag met Jan, woensdag viel Michel en vandaag dus Louis. Afwachten dus wie op zondag zal ziek worden, of zullen de meisjes standhouden?

Gisteren dan nog meneer doktoor gebeld voor advies en aangezien den anderen dan toch een ziektebriefje nodig heeft voor het werk is hij deze namiddag langs gekomen om de officiële diagnose te stellen: griep.

En dat bracht traantjes teweeg bij de zonen, want griep betekent dat ze niet naar de verjaardagsfeestjes mogen waarop ze uitgenodigd zijn: deze morgen nog het eerste van Louis moet afbellen en deze namiddag dan maar het feestje voor morgen afgebeld. Het is nu ook niet de bedoeling om ervoor te zorgen dat de klassen maandag leeg zijn.

Wordt vervolgd waarschijnlijk.

2 thoughts on “3 down, 3 to go?”

Geef een reactie