Uitpakken

Kadootjes opendoen is altijd leuk, zelfs als er geen strik rondzit of als ge al weet wat er in zit.

Dyson City

En zo werd de doos open gedaan.

Dyson City Dyson City

Dyson City Dyson City

Het resultaat: de kleine stofzuiger dus.

Dyson City

‘k Heb hem ondertussen al even gebruikt. De borstel die eraan zit is er één voor zowel zachte als harde vloeren, dus niet met een knopje om extra borstelhaartjes tevoorschijn te brengen voor harde vloeren extra te beschermen. Hij stond in de keuken, er eten vier kinderen in die keuken dus zeker na het ontbijt valt er heel wat te ruimen.

Op het kleine stukje dat ik gestofzuigd heb werkte hij als een droom. Vlak voor de flexibele darm begint zit een handvat wat het stofzuigen een heel pak vergemakkelijkt. Als ge kijkt naar de lengte van de buis, zie ik u al denken ‘zo kort zeg, dat gaat lastig zijn voor mijnen rug’. Awel, dan zijt ge mis. Onderaan bij de borstel ziet ge een rood knopje en als ge daarop drukt dan kunt ge de buis verlengen op de lengte die voor u het best zit.

Eventjes over de vloer gegaan dus en hij werkt perfect. Net zoals mijnen groten en even krachtig als die groten. Leuker dan bij de groten: ik moet er niet zo aan trekken om hem mee te krijgen wegens (duh!) dat hij dus lichter is. Hij voelde aan alsof ik een veertje voorttrok. Het was dus maar een klein stukske op een stenen vloer, maar momenteel dus nog geen klachten. Uitgebreider testen zullen later volgen alhoewel mijn kuisvrouw er eerder genot van zal hebben, maar ik doe mijn best: binnenkort is het Kerstvakantie en dan ben ik toch thuis.

En wat ook een gemak is, omdat hij zo licht is kon Zelie hem meenemen naar boven … tot ik mij realiseerde dat ik hem dus beneden nodig had en er boven al een stofzuiger stond en ik hem dus maar weer gaan halen ben.

Eerste evalutatie: content dus.

En nu jullie. Dyson heeft nog 20 (twintig!) van die toestelletjes te geef en iedereen komt hiervoor in aanmerking. Dus niet alleen blogsters, iedereen die kan schrijven/foto’s trekken/kattebelletjes neerpennen/sms-taal doen/whatever. Als je kans wil maken, dan stuur je gewoon een mailtje naar Caroline De Wolf van Dyson. Misschien met een korte uitleg over wie je bent en waarom jij de geschikte kandidaat bent om eentje te krijgen, of misschien zonder enige uitleg, ge ziet zelf maar. Het is geen wedstrijd ‘om ter snelst’: de toestellen gaan dus NIET naar de eerste 20 mensen die reageren. Moest dat het geval zijn, dan moet ge zelfs al niet meer mailen, want inmiddels hebben al een hondertal mensen gereageerd. De selectie van de kandidaten zal binnen een paar weken gemaakt worden, maar Caroline vroeg toch om niet te lang meer te wachten om te reageren. Laten we zeggen, nog een week?

Als je één van de gelukkigen wordt, wat moet je dan doen in ruil? Een klein woordje schrijven over je bevindingen en gewoon naar Dyson sturen, of een foto sturen waarop je het toestel gebruikt, of er een liedje over maken, of … ge kiest maar. Dyson wil gewoon reacties verzamelen van de gebruikers om die later beschikbaar te stellen aan toekomstige gebruikers. Ze willen eerlijke reacties, dus als het toestel tegenvalt, moogt ge dat ook gerust zeggen zonder enig probleem: ge moet het toestel niet teruggeven als ge het niet volledig goed vindt.

Succes!

5 thoughts on “Uitpakken”

Geef een reactie