Uit met de dochter

Dat komt er van als kinderen groter worden, dan kunt ge daar ’s avonds al eens mee buiten komen. Of beter ‘gaan’.

In het voorjaar ben ik naar een festival van dans geweest, en terwijl ik daar zat had ik er spijt van dat ik Zelie niet meegenomen had. Zij doet ballet en ziet wel graag dans en de dingen die daar te zien waren waren echt wel de moeite. En dus nam ik mij voor om haar de volgende keer wel mee te nemen.

Die ‘volgende’ keer was dus vandaag. Dezelfde organisatie bracht een nieuwe voorstelling ‘Double Bill‘, oftewel twee moderne dansstukken op één avond. Kaartjes besteld en wij daar vanavond naartoe.

Ze vond het wel wijs. Het eerste stuk vond ze een beetje lang, maar ze heeft er van genoten. Ik ook hoor, maar ook vooral door te zien, toen ik naar haar keek tijdens de voorstelling, dat ze echt wel aandachtig was en er in mee ging.

We waren al eens samen naar een balletvoorstelling gaan kijken en ik denk dat dat, momenteel toch, nog iets meer haar ding is, maar dit komt toch op een mooie tweede plaats.

Geef een reactie