Solden

De eerste dag solden en ik heb mij gesmeten. Beide dochters zijn voorzien van volledig nieuwe outfits. Ze hadden het alletwee nodig.

Anna, omdat zij veel afdragertjes heeft van Jan en dus veel jongenskleren heeft. Ik combineer dat wel redelijk goed zodat het niet al te veel opvalt, maar toch. Anna is zo’n echt meisje die houdt van rokjes en frullekes, dat het ongelooflijk plezant is voor haar te gaan shoppen. Heel veel dingen gevonden, het ene al meisjesactiger dan het andere én een mooi paar botjes. Ze was erbij en glunderde bij elk kledingstuk dat ik haar toonde.

Grote zus heeft gewoon nieuwe kleren nodig omdat ze veel te rap groeit. Nu ja, niet te rap, wel gewoon groeit. Deze voormiddag een pak broeken gekocht zonder dat ze erbij was en mijn aankopen werden (gelukkig) goedgekeurd, toch op één broek na (die die ik de mooiste vind natuurlijk). Deze namiddag zijn we er dan samen opuit getrokken met als buit een fantastisch leuk truitje, een gestreepte gilet, een jeansbroek, een wit coltruitje voor onder een wreed wijs kleedje en een mini rok, haar eerste. Ook een mooi paar botten gevonden zodat we nu alleen nog een paar ‘platte’ schoenen moeten vinden.

Morgen ga ik eens de stad in om te kijken voor mijzelf, tenminste als we hier niet vertrekken om nog een ongelooflijke late Sinterklaas te halen bij mijn vader. Maar niet getreurd, want nu ik toch niet werk heb ik alle tijd van de wereld om tijdens de schooluren te gaan snuisteren in de solden 🙂

One thought on “Solden”

Geef een reactie