Barst

Deze morgen kreeg ik telefoon van school: Zelie was gevallen en op het eerste zicht leek het nogal mee te vallen (geschaafde knie), maar na een half uur kloeg ze van veel pijn in het topje van haar duim en of ik haar misschien zou kunnen komen halen om eventueel naar de dokter te gaan?

Geen probleem en dus ik naar school om Zelie te halen en dan rechtstreeks naar de huisarts.

We waren de enigen in de wachtkamer dus moesten we gelukkig niet lang wachten. Klein onderzoek en hij dacht dat het al bij al wel meeviel, maar toch een doorverwijzing naar de radioloog om zeker te zijn dat er geen barstje was.

En wat raadt ge? Uiteraard is er een barstje. Een zeer fijn barstje, amper te zien, maar toch een barstje. Dus twee weken geen sport voor Zelie: geen turnen, geen zwemmen en ook geen saxofoon want ze heeft nu eenmaal die duim nodig om te kunnen spelen.

Ze is er niet content mee.

Geef een reactie