Marathon

Drie dagen naar Lord of the Rings gekeken. De drie films op drie dagen. Kon erger dus.

‘t Was leuk om ze nog eens terug te zien. Voor mij was het toch al even geleden.

Louis, Anna en Zelie hebben ze alledrie bekeken, alhoewel het woord ‘bekijken’ misschien niet zo toepasselijk is voor Anna. Gisteren hebben de kinderen van mijn nicht afwisselend gekeken en Jan heeft ongeveer de helft gezien. Vandaag heeft Jan niet meer gekeken: hij verkoos de Wii.

Louis heeft er lang achter gezaagd en heeft nu dus de films gezien, volledig in het Engels dan nog. Ik vermoed dat hij er nog wel om zal vragen want hij was zeer enthousiast.

Morgen geen films, wel (nog eens) opruimen in de voormiddag en in de namiddag feest voor Jan. Zal ook wel leuk zijn.

One thought on “Marathon”

  1. Toevallig: wij deden 3 weken geleden de echte marathon: de 3 films op 1 dag! met vrienden en vele hapjes erbij. Maar voor de kinderen (leeftijden tussen 6 en 9) hadden we wel voor een Avatar-marathon gezorgd (de tekenfilmserie), en ik ben blij dat ze niet naar LOTR meekeken, brrr…. sommige scenes zeg….

Geef een reactie