Na een bedenkperiode

Ik weet niet hoe het met uw kinderen zit, maar als de onze TV kijken, of een film, of een spelletje, of … gelijk wat waar er mensen of personages in komen, dan ‘zijn’ zij altijd één van die mensen of personages.

Vorige week bij Lord of the Rings, had Louis besloten dat hij Gollum was.

Deze namiddag in de auto zei hij plots in het midden van een ander gesprek ‘of neen, ik ben Legolas, want Gollum was een slechte’ … en praatte toen gewoon verder.

One thought on “Na een bedenkperiode”

  1. Hé da’s wel grappig, die van ons doen dat ook (en ik dacht altijd dat dat een raar trekje van hen was). Maar ze doen het niet alleen met personen, ook met bv bloemetjes of vogeltjes of… op hun t-shirt. Ik moet dan zelf ook altijd een kiezen die ik wil zijn. Een jaar later, als ze die t-shirt dan nog eens aandoen, weten ze nog perfect wie wie was.

Geef een reactie