Trunten

Anderhalf uur heb ik mijn been stijfgehouden, maar de laatste kreun was er plots teveel aan.

De kreun kwam van Zelie en sinds ze opgestaan was klaagde en kreunde ze van buikpijn. Naar toilet gaan, iets eten, beetje rusten, zelfs Junifen, niets hielp. Ik dacht, dat gaat wel voorbij zijn binnen een uurtje maar toen we eindelijk allemaal klaar waren om naar school te vertrekken kwam er nog een kreun en heb ik toegegeven: ze mocht thuisblijven.

De aanhouder wint soms en voor een keer was zij de aanhouder. Maar straks toch even bij de dokter langs want ik heb horen waaien dat er vies buikvirus de ronde doet.

One thought on “Trunten”

  1. Hetzelfde hier, en ze zijn nochtans erg resistent. Zoon had vorig weekend zwaar diarree en ging maandag met Immodium op zak naar school (was niet nodig). Dochter was dinsdag misselijk en bleekjes (!) en mocht woensdag een halve dag thuisblijven. Sindsdien hebben ze nog alleen een snotneus.

Geef een reactie