En zo is de zondag ook alweer gepasseerd

Er was toch een beetje uitslapen gemoeid, na de nacht. Niet dat Zelie mij dat gunde. Tot drie keer is ze mij komen wakker maken voor één of andere onbenulligheid, maar uiteindelijk was het toch 9u45, of beter 10u45 wegens dat het zomeruur ondertussen zijn intrede had gedaan.

We aten nogal laat, omdat ik te leeg was om uit de zetel te komen, maar uiteindelijk stond het toch allemaal op tafel tegen 13u30.

We tafelden op het gemak en gingen daarna op babyborrel gaan kijken naar een wreed schoon kindje. Meegenomen was dat we ondertussen nog een beetje konden bijkletsen met vrienden die we al een tijdje niet meer gezien hadden.

We bleven niet te lang, want ik had beloofd naar de kermis te zullen gaan  dit jaar en het was vandaag de laatste dag. De kinderen mochten allemaal maximaal drie attracties uitkiezen voor een maximum bedrag, wat ze nog perfect gedaan hebben ook.

We waren uiteraard veel te laat thuis, wat problemen zal geven morgen, maar een kermis is een geseling waard, dus dat hebben ze er wel eens voor over.

Er zullen hier vanavond vier gelukkige kinderen gaan slapen.

Geef een reactie