Stage einde

Vandaag was het de laatste dag van Jan’s voetbalstage. De stage voor de U6 was maar in de namiddag, maar vandaag waren ze uitgenodigd om een uurtje vroeger te komen: om 12u zodat ze konden meeeten met de rest van de stagelopertjes. Het was spaghetti voor iedereen.

Een uurtje vroeger voeren dus, maar ook een half uurtje vroeger eindigen, want vanaf 15u30 konden de ouders komen kijken naar het toonmoment.

Jan voetbal!

En zo stond daar dan de hele ploeg in hetzelfde T-shirtje, allemaal dezelfde opwarmingsoefeningen te doen en ik kan u verzekeren, de kleinsten moesten niet onderdoen in kunnen voor de groteren.

Na de opwarming verdeelden ze zich over het veld om verschillende demonstraties te geven van wat ze geleerd hadden in de voorbije week.

‘t Was heel mooi om zien, maar het allermooiste was om te zien hoeveel plezier die gasten hadden in die demonstratie en eigenlijk in het spel zelf.

Nadien mochten ze allemaal een diploma in ontvangst nemen, en alhoewel het niet zo lijkt op de foto, Jan was toch apetrots op zijn diploma (hij was alleen een beetje zeer moe).

Diploma

Eén van de eerste dingen die hij nadien vroeg was, wanneer hij nog eens zo’n kamp zou kunnen doen 🙂

Geef een reactie