En ondertussen,

hoe gaat het nog met dat werk zoeken en zo? Awel, niet al te goed zekers?

Er was de afgelopen maanden minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Zeer frustrerend, dat wel, maar soit.

Maar hier en daar toch iets gezien en dan gereageerd en tot nu toe nul op het rekest, tot vorige week. Plots een mail én een brief, allebei met een uitnodiging om nog eens deel te nemen aan een eerste (schriftelijke) ronde.

De eerste vandaag. Eigenlijk wel leuk. Een computertest en ik weet absoluut niet hoe ik het gedaan heb, maar ik heb me wel geamuseerd en ik vond het zeer interessant. En zelfs al zou ik het niet goed (genoeg) gedaan hebben, het was niet iets waar ik mij op voorbereid zou kunnen hebben, dus heb ik mijzelf niets te verwijten.

Volgende week een andere schriftelijke test, voor een ander werk, welteverstaan. Die kan ik wel enigzins voorbereiden en daar ben ik ook mee bezig, maar ik ben benieuwd.

Het wordt alleszins tijd dat er wat meer positief nieuws komt. ‘t Begint serieus tegen te steken, zo werkloos zijn.

2 thoughts on “En ondertussen,”

Geef een reactie