Timing is everything

Het zat er al aan te komen, maar deze ochtend was het er dan toch nog: Jan begon plots heel hard te huilen van de pijn in zijn oor.

Er zat niets anders op dan hem thuis te houden om naar de dokter te kunnen gaan (diagnose: lichte ooronsteking), maar net vandaag was er veel te doen. Het moet altijd wel lukken nietwaar.

Dus werd de afspraak met vriendin E. kort gehouden, ging het bezoekje aan de braderij in de Brabantdam vliegensvlug (verplicht wegens een winkel met zeer goede kinderschoenen voor geen geld, enkel tijdens de braderij – € 60 voor 5 paar schoenen, kan tellen nietwaar), namen we de auto in plaats van de fiets om naar de cinema te gaan (tickets voor morgen kopen) en gingen we te voet naar de beenhouwer.

Straks is er nog ballet voor Anna, want het is haar toonmoment en dat kan ik moeilijk missen. Met de auto, want Jan kan moeilijk met de fiets.

Vanavond ga ik dan eten met mijn zus en nichtjes, maar tegen dan is Michel al thuis en kan ik de zorgen voor onzen zieken aan hem overlaten.

4 thoughts on “Timing is everything”

  1. Yep. Tot zondag (in sommige winkels toch – alhoewel, ze hebben dat vorig jaar ook geadverteerd en zondag was alles toch serieus gesloten)

  2. Dat is een schoenentip om te onthouden, want goede schoenen aan een degelijke prijs zijn zeldzaam… Wil je ook doorgeven welke winkel het precies is? Ik zet het dan in de agenda voor een volgende keer.
    Bedankt!

  3. Lies, het zou de laatste keer geweest zijn, dit jaar. Ik vind het ook ongelooflijk jammer, dus ben ik de dag erop nog 2 paar gaan halen, kwestie van wat voorraad te hebben 🙂

Geef een reactie