Uitstap

Gisteren hebben we de 7de verjaardag van mijn neefje gevierd. Een heel leuk feestje (dat jammer genoeg een beetje in mineur is geëindigd) waar mijn broertje en zijn zoons ook nog eens aanwezig was.

Mijn broer is de peter van Louis en hij had beloofd dat Louis eens zou mogen komen slapen en toen waren we erover aan het praten en zei mijn broer, waarom vanavond niet? Geen probleem voor ons, geen probleem voor Louis en dus is Louis gisteren meegegaan naar Nederland.

Deze namiddag ben ik hem dan gaan afhalen. Louis had zo’n zalige glimlach van geluk op zijn gezicht en had duidelijk van zijn bezoekje genoten. Broerlief had nog voor avondmaal gezorgd (steak, frietjes, heel lekkere salade en zelfgemaakte bearnaise) en zo moest ik mij niet opjagen om op tijd voor het avondeten thuis te zijn.

Leve familie 🙂

Geef een reactie