Planning

Het is weer dringend tijd om de puzzel voor de kinderen ineen te steken. De puzzel van kinderactiviteiten.

Scouts is vast. Zwemmen ook. Muziek ligt ook vast: Zelie doet haar vierde jaar AMV en doet saxofoon verder, Louis begint zijn tweede jaar AMV start met dwarsfluit (yep, hij gaat dwarsfluit leren volgend jaar). Ballet ligt vast voor Zelie en Anna, turnen ongeveer: de uurroosters moeten nog bevestigd worden. Voetbal komt op 2 trainingen, maar de dagen en uren liggen nog niet vast, of beter: ze zijn al vastgelegd, maar de trainer gaat proberen om ze nog te veranderen, dus is het nog afwachten. Zelie en Louis willen nog iets extra van dans doen, maar het nieuwe uurrooster is nog niet bekend. Het is Zelie haar laatste jaar basisschool volgend jaar, dus mag ze nog eens een laatste jaar iets extra proberen: in het humaniora zal er gekozen moeten worden.

Het belooft weer een druk jaar te worden, volgend jaar, maar dat zijn we ondertussen gewoon.

Geef een reactie