Doorverwijzing

‘t Zal hier een beetje kalm worden, de komende 10 dagen want het zijn Gentse Feesten en zoals elk jaar gaan we ons daar weer in smijten.

Met ‘ons’, daar bedoel ik dus de kinderen en ikzelf wat betreft het op pad gaan om dingen te zien en daarna er dan over schrijven, en den anderen die achter zijn computer blijft om het allemaal online te kunnen brengen. Niet voor onze eigen blogs, maar voor het Project natuurlijk.

Dus als jullie willen weten wat wij zoal gaan bekijken volgende dagen, één adres: Gentblogt.

Wij beginnen er al een dagje vroeger mee, met de Feesten: vanavond gaan we naar de première van Anna, de musical, van Kamer 58. We hebben al een aantal producties van hen gezien en hebben het ons nog nooit beklaagd, dus ik kijk er wel naar uit. Zelie en Louis mogen mee en die zien het ook helemaal zitten.

Bye for now. Misschien dat ik af en toe nog even langs kom, maar ik vrees er een beetje voor.

Geef een reactie