Volle avonden

Deze week ga ik één avond thuis zijn: woensdagavond. De andere avonden zijn geboekt. Een drukke week dus.

Deze avond ingezet met de eerste van drie infoavonden op school. De leraar van Zelie leren kennen, het einde van de info bij Anna haar lerares nog meegemaakt (het is onze 4e keer dat we die meemaakten, dus toen we moesten kiezen was de keuze rap gemaakt) en we weten weer iets meer over wat we het komend jaar mogen verwachten.

Na de info nog even met beide leerkrachten gesproken en tot nu toe alleen maar positief nieuws, over hoe de kinderen het in de klas doen. OK, er zijn nog maar 4 dagen voorbij, maar beginnen op een positieve noot is toch ook al iets.

Morgen naar de lerares van Louis en donderdag in de klas van Jan op bezoek.

Vandaag ook de eerste dag dat de kinderen met huiswerk naar huis gekomen zijn. Het schooljaar is dan nu ook officiëel van start gegaan.

Geef een reactie