Uitgelopen

Tweede infoavond en weer interessant. De juf van Louis is een jonge maar zeer begeesterde leerkracht. Ze heeft de vorige twee jaar les gegeven in het 6e en staat dus nu haar eerste jaar in het 4e en zij ziet dat zeer goed zitten. Louis is duidelijk ook zeer blij, dus dat gaat wel loslopen.

Daarna nog iets gaan drinken met twee vriendinnen: we hebben ons met ons drieën opgegeven als klasafgevaardigde en we wilden dat nog een beetje bespreken (excuses zijn gemaakt om er gebruik van te maken, nietwaar). Rond middernacht viel vriendin G. haar euro dat ze haar telefoon op stil had gezet en controleerde ze of ze iets gemist had en lap, drie berichten van haar echtgenoot die nogal ongerust klonk, toch zeker op het derde bericht. Blijkbaar is ze dat niet echt gewoon om nog even te blijven plakken, en hij dus ook niet 🙂 Direct een sms terug dat ze bij ons zat en hij was gerustgesteld, en we zijn dan nog wat blijven zitten en toen was het plots nog een uur later en zijn we maar naar huis gegaan.

Als ik mag afgaan op vanavond, belooft het een leuk jaar te worden.

Geef een reactie