Eerste lesdag

Kort: zeer interessant, zeer intensief en zeer vermoeiend.

Het is duidelijk dat ik het niet meer gewoon ben en op het einde van de dag was ik een beetje kapotjes. Direct al twee opdrachten en het belooft een intensieve cursus te worden waar veel gewerkt zal moeten worden. Maar ik zie het nog altijd zeer goed zitten, zelfs meer dan voor het begon.

En ik moet ook nog een nieuwe routine vinden voor het avondeten: mijn les eindigt om 16u20, pas 10 minuten later was ik op school om de kinderen af te halen, daarna was het koersen om op tijd thuis te zijn en in de auto te springen om Jan naar zijn voetbaltraining te brengen, terug naar huis om eten te maken voor ik Jan terug moest afhalen, …

Gelukkig werkt Michel nu in Gent, dus hij heeft uiteindelijk het eten afgemaakt terwijl ik Jan ging afhalen en dat zal de routine worden, anders is het niet haalbaar want nu kan ik overdag niet meer koken.

Om 20u had ik dan nog een vergadering met het buurtcomité en nu ben ik volledig op. Morgen moet ik ‘maar’ om 7u30 opstaan, dus nu direct in bed en dan kan ik gewoon nog negen uur slapen.

Geef een reactie