Nostalgie

Kijk. De Vlasmarkt is dit jaar begonnen met ook van buurtfeest te doen.

Het begon al in de voormiddag met rommelmarkt en dan brunch, maar dat was een beetje te vroeg voor ons: dan loop ik meestal nog in mijn pyjama en doe op mijn gemak mijn middageten klaar. Maar in de namiddag zijn we er wel geraakt, toch in gereduceerde vorm: Zelie was bij een vriendin gaan spelen en Louis was al sinds zaterdagavond bij een vriendinnetje, dus ging ik op stap met Jan, Anna en vriendje J. uit de straat.

En kijk, Bataclan was er ook, met Jesus en het kinderhospitaal en er was gewoon heel veel sfeer en ambiance. De kinderen hebben een ijsje gegeten en ik een pannenkoek en we hebben een heel leuke namiddag gehad (behalve het deeltje op het einde waar ik Jan en J. heel even kwijt was, of dat toch dacht, maar ze waren gewoon een ballon gaan halen en dat Anna toen begon te wenen omdat zij geen ballon had).

Vrijdag had ik het er nog over gehad dat ik liefst niet al te vaste plannen maak voor op een zondag, want dat is de enige dag dat echt vrij is en dan kunnen we zo’n dingen op den bots doen.

Geef een reactie