The day after

’t Was heel leuk gisterenavond. 11 vrouwen, lekker eten, goed gedronken (niet te veel én op tijd gestopt want het was tegen Brussel en een mens moet nog terug thuis geraken ook hé) en fantastische gesprekken gehad.

Mijn nichtje was blij met de kadoo en we hebben ons allemaal zeer goed geamuseerd. Fijne madammen leren kennen en we waren zo druk aan het praten dat we niet eens doorhadden dat onze gastvrouw eigenlijk al gaan slapen was.

Om 2u dan toch maar naar huis getrokken, niet omdat het moest, maar ik had de volgende ochtend toch in gedachte. Niet als eerste, maar zeker niet als laatste. Tegen 3u in bed en om 6u30 er weer uit en ik moet zeggen, het deed toch wel een beetje pijn. Het is woensdag dus ik kan tussendoor geen dutje doen wegens kinderen straks thuis en dan veel te druk.

Maar kijk zie, we gaan vertrekken en tegen binnen een kwartier ben ik al volledig vergeten dat ik moe ben.

Geef een reactie