Nieuwen term

Het is gelukt, mijn ‘campagne’ (geen dus) want vanavond ben ik herverkozen voor een nieuwe term van 2 jaar bij de oudervereniging. Toen ik de uitslag hoorde merkte ik toch dat ik toch zenuwachtig was geweest. Daarna een ongelooflijk fijne lezing gehad.

Het onderwerp van de lezing, Opvoeden volgens Ignatius, was ongelooflijk interessant. Ik dacht vooraf dat het saai ging zijn, ik mag daar eerlijk in zijn, maar de spreker bracht het onderwerp echt tot leven. Veel te weinig mensen die komen luisteren zijn, maar die afwezigen hadden ongelooflijk ongelijk. Echt waar. Dit is echt geen reclame voor de school of de spreker, maar het was ongelooflijk interessant gebracht en iedereen zat met de spreekwoordelijke open mond te luisteren.

Dus voila. We staan de komende twee jaar nog eens ten dienste van de school en een interessante avond er gratis en voor niets bovenop.

Geef een reactie