Zalige zondag

Toen de kinderen begonnen met hun activiteiten heb ik van in het begin besloten dat zondag, activiteitenvrij zou zijn. Daar is al een minimale uitzondering op gekomen, want Jan moet heel uitzonderlijk wel eens een voetbalmatch hebben op zondag, of een tornooi, maar tot nu toe is dat dus goed gelukt.

Meestal doen we niet veel op zondag, soms eens op familiebezoek, maar meestal is het gewoon een luie dag: laat opstaan, koeken eten, beetje TV kijken, spelletjes spelen, lezen …

En soms doen we zoals vandaag. Eerst luieren en dan plots alle hens aan dek en trekken we de stad in. Deze keer ging het richting Huis van Alijn waar we de collectie bekeken en naar de reisfoto’s en -filmpjes gingen kijken. Daarna gingen we avondeten in de Soup Lounge: een soepje, broodjes een appel en meer moet dat eigenlijk niet zijn.

Genieten gewoon.

Geef een reactie