Complimenten

Op maandag na school hebben geen van de kinderen iets te doen, dus is er een beetje tijd om te lanterfanten. Zo kreeg ik het in mijn hoofd om naar de Hema te gaan kijken of ze daar reflecterende hoezen verkochten om over de boekentassen te trekken (voor op de fiets en al). Zelie wou absoluut nog eens een milkshake/sapje drinken uit de Tasty en dus gingen we het praktische aan het aangename koppelen.

De Hema had niet wat we zochten, Blokker ook niet. We bleven bij nog een winkel hier kijken en treuzelden een beetje daar en plots was het half zes en besefte ik dat ik eigenlijk vergeten was eten in huis te halen. We stonden toen bij Tasty en in plaats van alleen een milkshake/sapje te drinken op weg naar huis, installeerden we ons daar en bestelden hamburgers.

’t Was gezellig. Er zat maar één ander (mannelijk) koppel, maar de kinderen hielden hun manieren (ze bleven mooi zitten en luisterden als ik vroeg om stiller te praten en zo) en de sfeer was zeer ontspannen. Veel keuvelen en lachen.

En toen stond het koppel naast ons op, ging de ene gewoon naar buiten, maar de andere man draaide zich om en vroeg mij of het alle vier mijn kinderen waren. Toen ik bevestigend antwoordde, zei hij dat hij het zeer leuk vond hoe ik met hen omging en wat een leuke kinderen het waren en ook dat hij het fantastisch vond dat ik mijn kinderen daar mee naartoe nam (vegetarisch en gezond en zo, ik denk toch dat hij het daar op had).

Ik heb die meneer eens zeer vriendelijk bedankt, ben onmiddellijk een paar centimeter gegroeid en het tomatenkleur heeft nog lange tijd mijn wangen versierd.

3 thoughts on “Complimenten”

  1. Ter info: die fluo hoezen voor over boekentassen, kreeg je deze week bij de gazet van antwerpen… Misschien dat je iemand kent dat dat leest (als jullie dat zelf al niet doen)…
    Ik ga ze hier van de week ook zeker afhalen (moet je bij de C&A doen). 🙂

Geef een reactie