Rondleiding

Vanavond een infoavond van de humaniora. We moeten het onder ogen zien, maar onze kleine meid wordt groot en trekt dus volgend jaar naar de ‘grote’ school. Dus informeren is de boodschap. De ouders dus, niet de kinderen. Zelie is er vorig jaar al op bezoek geweest en was direct verkocht. Nu was het dus voor den anderen en ik.

Veel van de info had ik al ooit eens gekregen. Dat hebt ge als ge in de oudervereniging zit en bij de klasafgevaardigden en toch naar zowat alle infoavonden op school gaat, want de filosofie van de basisschool en de humaniora zijn zeer gelijklopend. Maar het was toch wel interessant en er zijn dus wel degelijk verschillen. Het zou raar zijn moesten er geen zijn.

Het leukste vond ik de afsluiter: we kregen nog een korte rondleiding door het gebouw en zagen enkele lokalen. Raar maar waar, in al die jaren was ik nog nooit op bezoek geweest in het gebouw.

En nu zijn we weer wat informatie rijker en een stapje dichter.

One thought on “Rondleiding”

Geef een reactie