Geen optie

Er was een agendaconflict vandaag: er was een klasuitstap met de klas van Jan én er was FACTS. De kinderen mochten kiezen waar ze zin in hadden en uiteindelijk gingen ze alle vier met papa mee naar FACTS.

Voor mij was er zelfs geen sprake van een keuze te moeten maken. Een paar jaar geleden ben ik eens meegegaan naar FACTS en ik had er een hekel aan. Wandelen daarentegen, dat doe ik wel zeer graag, dus trok ik alleen naar de klasuitstap.

Zo’n uitstap is toch bedoeld om de ouders een beetje beter met elkaar kennis te laten maken en ook al was ik daar de enige ouder zonder kinderen, ik heb mij toch goed geamuseerd. Zelfs beter dan mét kindern, want ik kon op mijn gemak wandelen zonder mij te moeten afvragen waar welk kind was.

Het heeft met tijden hard geregend en ik was blij dat ik een grote paraplu mee had, maar het was een goede wandeling met veel leuke gesprekken.

En kijk. Dan leest ge ’s avonds de blog van de wederhelft en zijt ge dubbel content dat ge gaan wandelen zijt.

Geef een reactie