Commercie, bring it on

Toen er in het begin sprake was, van dat Halloween ook hier in België zou gevierd worden, verklaarde ik bij hoog en laag hoe belachelijk dat wel niet was en dat wij toch niet alles moesten doen wat ze daar in Amerika deden en (uiteraard) dat ik daar nooit aan zou meedoen.

Fastforward x aantal jaar later en zie hier maar een keer. Of het jaar daarna. Of nog beter, vorig jaar. Tja. Eens er kinderen zijn, smijt ge rap toch wat meningen de deur uit.

Soit. Vorig jaar was zo leuk, dat we dit jaar weer een bende kinderen hebben uitgenodigd. En om het voor ons ook nog leuker te maken, hebben we de ouders deze keer mee uitgenodigd. De kinderen mogen nog steeds blijven slapen (en voor zover ik gehoord heb blijven er toch een pak plakken), maar de ouders zullen ook kunnen blijven plakken. Als iedereen komt zullen we met ongeveer 20 man zijn.

Zelie heeft voor de uitnodiging gezorgd

Gisteren en vandaag heb ik al staan koken. Net zoals vorig jaar hebben we voor de kinderen verse frietjes voorzien en die gaan we morgen maken. Er is ook courgettesoep (gisteren gemaakt) en er zal ook pompoen-wortelsoep zijn waarvoor de bouillon vandaag getrokken werd. Gisteren en vandaag heb ik dan nog stoverij gemaakt, zodat de ouders iets kunnen eten bij hun frietjes. De drank is koud gezet en er zijn hapjes en chips en uiteraard is er snoep (moesten er toch andere kinderen langskomen).

We zijn er nog niet helemaal klaar voor, maar dat komt wel in orde: hoe lang kan dat duren, 10kg frieten maken?

2 thoughts on “Commercie, bring it on”

  1. Benieuwd hoelang ik ga volharden. Ik hoef dat halloweengedoe nog steeds niet. 😉 Mijn kinderen zijn natuurlijk ook nog wat kleiner dan de jouwe.

Geef een reactie