Geplaatst

Onze binnendeuren staan niet langer in de gang. Gisteren kreeg ik namelijk telefoon: of het morgen (donderdag) of vrijdag zou passen. No time like the present, zei mijn gevoel, en dus zei ik dat hij maar vandaag moest langskomen.

Deze ochtend om 8.30u was hij er, net zoals aangekondigd, en ging hij aan de slag. Kort na de middag zaten ze op hun plaats: drie binnendeuren op het gelijkvloers.

Dat het zo een verschil zou uitmaken, had ik mij niet kunnen inbeelden. De ruimte lijkt anders. Dat is ze ook, maar toch. Maar wat mij vooral opvalt is de temperatuur in de keuken. Vanavond waren hier mensen en zaten we in de keuken EN IK HAD HELEMAAL GEEN EXTRA TRUI AAN! De laatste 10 jaar heb ik geen enkele ‘koudere’ avond in de keuken kunnen doorbrengen zonder extra trui. Vanavond had ik hem (uit gewoonte) aangedaan, maar kon hem gewoon uitdoen. Zo aangenaam warm was het daar.

We hebben binnendeuren en ge kunt u niet inbeelden hoe blij ik daarmee ben 🙂

3 thoughts on “Geplaatst”

  1. Oh, dat lijkt me een fijn gevoel. Een mens raakt dat toch zo rap gewoon als iets niet perfect is, een extra trui lijkt dan niet zo erg tot het plots opgelost is. Geniet ervan!

Geef een reactie