Een hele organisatie

Ons madam is nog eens weg tot vrijdag. Ardennenklas heet dat dan.

Het was een hele organisatie om haar af te zetten deze morgen, want een valies op de fiets, dat lukt niet zo goed. En een ganse dag in het centrum moeten parkeren (want ik werk op maandag een hele dag) is niet alleen duur, maar het is ook zeer moeilijk om een parkeerplaats te vinden. Dus organiseerden we ons als volgt:

ik bracht Zelie met de auto naar de afspraakplaats. Michel nam mijn fiets (mét fietsstoeltje op) en bracht Anna, Louis en Jan naar school. Eens die daar afgezet waren fietste hij tot bij Zelie en mij en wachtte daar met Zelie tot zij zou vertrekken. Ondertussen reed ik terug naar huis met de auto, nam daar Michel zijn fiets en fietste dan terug naar de afspraakplaats, alwaar Michel en ik van fiets verwisselden en we samen Zelie konden uitwuiven.

Moeilijk gaat ook, nietwaar?

Geef een reactie