Braaf

Ik ben gisteren een braaf meisje geweest. Ik heb namelijk amper gedronken en ben mooi op tijd naar huis gegaan: het was net middernacht gepasseerd. Dat was eigenlijk nog fantastischer geweest, ware het niet dat ik mijn huissleutel had thuis gelaten en dat den anderen de deur al op slot had gedaan en in zijn bed lag.

In onze slaapkamer horen wij de deurbel niet, dus aanhoudend bellen haalde niets uit. Telefoneren op zijn GSM blijkbaar ook niet, want die werd niet opgenomen. Dan maar bellen naar de vaste lijn en blijven bellen tot hij zou opnemen en dat lukte, want ik heb het maar één keer moeten doen: hij sliep duidelijk nog niet.

Het resultaat is dat ik uiteindelijk nog niet te laat in bed zat en er op een deftige manier uit kon deze ochtend om met Jan naar zijn voetbalmatch te gaan en dan de rest van de dag taxi te spelen waar nodig.

Maar ik had toch spijt toen ik vorige nacht zo vroeg vertrok, want ik heb mij ongelooflijk geamuseerd.

Geef een reactie