Clusters

Vanaf nu zullen jullie post updates krijgen in clusters. Niet dat dat in het verleden nog niet gebeurd zou zijn, maar toen was er eigenlijk geen echt goede reden behalve luiheid om dingen af te werken. Nu is er wel een goede reden: de laptop is (voorlopig toch) buiten gebruik.

Dit wil zeggen dat ik naar het achterhuis moet om iets te schrijven, en zo gans alleen vanachter zitten, ’s avonds, zeker nu het koud is buiten, dat is niet zo aanlokkelijk. En dus ga ik mijn postjes kort opschrijven in een boekje en dan af en toe naar achter gaan en ze (met de juiste datum) hierop pleuren.

U weze gewaarschuwd.

5 thoughts on “Clusters”

  1. Ah, dat verklaard, ik dacht al dat uw rss kapot was, want ik krijg de laatste maanden altijd vier of vijf posts ineens in mijn reader πŸ™‚

  2. Geen probleem, ik lees uw posts ook altijd in clusters πŸ™‚ Wat wel handig kan zijn, is dat je dan niet “gisteren” tipt als het intussen drie-vier dagen geleden is, mijn hoofd raakt daar van in de war… Of ligt het aan mijn rss-feed dat hij de juiste datum niet doorgeeft?

Geef een reactie