Marginaal beter

Een gelukkige 2e Kerst allemaal. Gisteren lag ik een hele dag in bed, dus kon ik toen geen kerstwensen geven. Vandaag dus wel.

Kerstavond is dus effectief gekortwiekt geweest, alhoewel 2u in de ochtend uiteindelijk zo ‘vroeg’ nog niet was. Maar tussendoor heb ik wel in de zetel liggen slapen, dus leuk gezelschap was ik niet. Maar ondanks het ziek-zijn, zijn we heelhuids thuisgekomen, en dat is toch het belangrijkste.

Kerstdag dus in mijn bed doorgebracht: heel veel geslapen, gesnoten en pillekes gepakt tussendoor. Vandaag voel ik mij al marginaal beter: ik sta tenminste niet meer te draaien op mijn benen als ik rechtsta. De koorts is er nog steeds, maar iets minder. Het snot daarentegen is nog niet verminderd.

Maar vandaag moet ik wel beter zijn, want Jan heeft een voetbaltornooi straks en aangezien Michel geen rijbewijs heeft zit er niets anders op dan dat ik Jan breng. En vanavond gaat hij dan met zijn papa naar KAA Gent-Club Brugge kijken, dus dan moet ik weer paraat zijn.

Er zijn al leukere kerstdagen geweest.

Geef een reactie