Terug thuis

Allemaal een gelukkig nieuwjaar! Mag het beter zijn dan het vorige, mogen je wensen in vervulling gaan, je geliefden je omringen en slechte dingen achterwege blijven.

We zijn terug thuis na 2 dagen feesten: eerst oudejaar en dan nog eens op nieuwjaar de festiviteiten overdoen met meer volk. Weer veel te veel cadeau’s gegeven en gekregen, maar dat nemen we er bij: als je de gezichten ziet van de mensen, het is het waard. En onze cadeau’s waren ook met zorg gekozen en met liefde gegeven. Doodcontent dus.

De komende week zal nog druk worden: 2 dagen werken, er moet dringend gestudeerd worden, Jan heeft voetbalkamp en -match, Louis heeft een slaapfeestje, we moeten pannenkoeken gaan eten bij vrienden en andere vrienden komen hier pannenkoeken eten om daarna naar de film te gaan, en uiteraard is er de nieuwjaarsreceptie van de stad.

We weten weer wat doen in het nieuwe jaar. Maar eerst nog even uitrusten van de festiviteiten zodat de batterijen weer volledig opgeladen zijn.

Geef een reactie