Damn it

Al weken zit ik te zoeken naar de details voor mijn examens en ik vond die maar niet op Dokeos: niets bij Didactiek, niets bij Communicatie. Ik meende mij te herinneren dat wij eerst examen didactiek zouden hebben, nu komende vrijdag, en de week daarop communicatie. Mijn vriendin dacht dat ook, maar stuurde voor de zekerheid toch maar een mailke naar de leerkracht.

Dat was vorige week en tot vandaag nog geen antwoord ontvangen. Dus begon ik op Dokeos nogmaals af te schuimen. Niets, niets, niets … tot ik bij de cursus ‘SLO’ kwam en daar het bericht vond, daterend van vrijdag, dat het examenrooster al weken bekend was en dat we dat konden vinden onder ‘documenten’.

Als de wiederweerga er dus naartoe, want het begint toch wel dringend te worden, nietwaar, en wat blijkt: vrijdag heb ik geen didactiek, maar communicatie.

Lap! De nachtmerrie van elke student: studeren voor het verkeerde vak.

Enfin, ik troost mij met de gedachte 1. dat ik niet alleen ben (heb onmiddellijk mijn vriendin gemaild) en 2. dat het geen verloren studieuren zijn want ik moet het examen toch nog doen.

Rap mijn andere cursus nemen nu en er aan beginnen: ik heb nog 2 namiddagen, 3 avonden en 1 voormiddag. Dat moet wel lukken zeker?

Geef een reactie