Examen POCC

We zijn er van af. Pijn in mijn hand van het schrijven, want het waren epistels die gevraagd werden en ik ben het niet meer gewoon om zoveel te schrijven. Kramp in mijn hand als gevolg. Zelfs zo erg dat, toen ik mijn examen afgaf en ik er nog een nietje in moest kloppen, het niet ging wegens echt veel te veel pijn.

Maar het ging. Hoe goed, dat weet ik niet, maar ik denk wel goed genoeg om er door te zijn.

Nu tot zondag vrij nemen, zondag mijn lesvoorbereiding voor didactiek afronden en misschien zelfs alweer wat studeren en dan zeker maandag vollen bak voortdoen.

One thought on “Examen POCC”

  1. Veel succes! Het klinkt allemaal heel bekend (niet meer gewoon om te studeren, kramp in de hand van het schrijven enz.) 3 en 2 jaar geleden stond ik voor dezelfde examens.

Geef een reactie