Pauze

Ik gaf mijzelf een pauze voor zaterdag en vandaag zou ik weer studeren. Ik had dat wel verdiend, want uiteindelijk had ik al anderhalve week gestudeerd voor het examen voor komende vrijdag, dus tijd genoeg. En ook: zaterdag is een ongelooflijk drukke dag als het op kinderactiviteiten aankomt, dus dat zou sowieso niet gelukt zijn.

Vandaag zou ik dan, tussen de ritten van hot naar her door (verjaardagdsfeestje voor Jan, balletrepetitie voor Zelie), dan wel studeren, of beter: herhalen wat ik tot vorige week al goed gestudeerd had. Maar ik moet toegeven: het is niet gelukt. Te lui enerzijds om mijn gat op te heffen, maar ook te druk anderzijds wegens over en weer lopen en picknicks maken en voor eten zorgen en achter de kinderen aanlopen. En dan plots is het avond en hebt ge geen fut meer om iets te doen.

Maar morgen vlieg ik er in. Echt waar.

Geef een reactie