Oeps!

Er was een kink in de kabel. Ik ging vandaag studeren, maar dat was buiten de agenda gerekend, want ik had vergadering vanavond.

En ja, ik zou die afgezegd kunnen hebben, want in pricipe zijn we daar met 3 vertegenwoordigd, maar ik doe dat niet graag, verbintenissen afzeggen. En ook, uiteindelijk was ik daar toch de enige van de 3 wegens dat iemand zich op voorhand al had geëxcuseerd en de tweede persoon vlak voor de vergadering ook moest afzeggen.

En nu heb ik mij in mijn zetel geploft, en geraak ik er niet meer uit. Excuses genoeg dus.

Maar voor de vergadering heb ik gelukkig nog even de cursus open gedaan en een paar dingen zeer rap herhaald. Eerlijk gezegd, ik zie het niet echt zitten. De theorie is er, maar die toepassen in de praktijk, dat lukt al veel en veel minder.

Nog 3 dagen tijd om de klik te maken dus.

Geef een reactie