Dans

Vanavond naar Engel, een voorstelling van moderne dans, geweest. Sogni bestaat nu een tweetal jaar en sinds ze begonnen zijn we er met het Project bij geweest en het is leuk om dingen te zien evolueren.

Van een kleine organisatie met wel wat publiek, maar toch niet overdreven, was er vanavond toch wel heel wat volk aanwezig. We zeiden nog al lachend dat we ons niet moesten opjagen om goede plaatsen te hebben (het optreden was in ARCA, waar de plaatsen niet genummerd zijn) want dat er toch nooit genoeg volk was om geen goede plaatsen te hebben, maar we waren dus goed mis.

En vooral dat is leuk om zien. Dat andere mensen de weg vinden naar zo’n initiatieven.

Zelie was ook meegekomen. Ik had haar de vorige keer ook meegenomen omdat ze zelf ook danst en in het algemeen geïnteresseerd is in dans. En ik was niet de enige, want er waren heel wat jonge kinderen aanwezig.

Ze zijn daar echt goed bezig bij Sogni. ’t Was weer een pracht van een voorstelling en ik kijk nu al uit naar hun Rêverie festival.

Geef een reactie