Sam De Bruyn, grow up!

Deze namiddag op Studio Brussel had ‘hippe’ Sam het lef om iets in de trend van ‘Ik heb veel respect voor vrouwen, echt waar, maar zo ne helen dag vrouwendag is toch een beetje teveel van het goede. Stuur eens een sms’ke met goede mannenmuziek’ te zeggen.

Mijn haar kwam recht. Niet om de zogenaamde mannenmuziek, want wat hij blijkbaar als mannenmuziek beschouwt, vind ik gewoon goeie muziek. Maar wel om het feit dat de dag nog niet om was en hij het lef had om te zeggen dat het al genoeg geweest was.

Vrouwendag is belangrijk, broekvent, en niet omdat we onszelf zo graag in de kijker zetten. Om alle redenen die ik voel maar niet kan verwoorden, maar die i. des te beter kan uitleggen, dus gaat daar eens lezen.

En ook, meneer De Bruyn, mensen die beginnen met ‘ik ben geen racist hé, maar …’ daar heb ik zo heel erg mijn vragen bij. Ge hebt nog heel wat opgroeien van doen ventje. Gij respect hebben voor vrouwen, laat mij niet lachen.

4 thoughts on “Sam De Bruyn, grow up!”

  1. Het enige dat hij wil met zijn uitspraak is vrouwen opjagen en zenuwachtig maken… en daar is hij bij jou in geslaagd! Niet zo slim van jou… 😉

  2. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de krant van gisteren (De Morgen, volledige vrouwenkrant) ook niet zo schitterend vond – ik hou trouwens ook niet van het zaterdagdeel ‘De Wax’. Het is mij toch ook wat teveel voor 1 dag. Maar het zou leuker zijn mocht er elke dag af en toe iets meer vrouwen aan bod komen in de krant, dat er een evenwicht is.

  3. awel hee, ik vind dat sandra overschot van gelijk heeft, diene sam werkte al langer op mijn zenuwen en nu zeker

    het broekventje!!

  4. Het was niet meer of minder dan een braaf plagend grapje. Waar sommige mensen zich mee bezig houden … :rolleyes:

Geef een reactie