en by the way

wat Mme Zsazsa zegt hé meiskes.

Het zijn kinderen, geen monsters, en een paar weken samen thuis zijn is alleen maar genieten (en ook af en toe u inhouden om ze niet met hun kop tegen de muur te klakken, maar soit).

Ik verschiet er altijd van hoe snel het gaat en dat we uiteindelijk nooit alles hebben gedaan wat we gezegd hebben dat we gingen doen.

Dus volg de goede raad van Mme Zsazsa: niet opjagen, rustig blijven, afwachten en genieten. Everything’s going to be allright.

Dip

‘k Heb een mindere dag vandaag. Oververmoeid en zo, dat helpt niet echt voor uw humeur.

Maar deze week ook ontdekt dat ik volgend semester ofwel avondles, ofwel op zaterdag les ga moeten volgen, want ze zijn zo ‘lief’ om het namiddagprogramma op vrijdag niet in te richten, en dat steekt mij nu zo ongelooflijk ferm tegen. Want één van de redenen dat ik daar les ben beginnen volgen is juist omdat het overdag, tijdens de week kon en dat ik geen avonden of weekends moest opofferen.

En eerlijk gezegd, ik zie dat niet zo goed zitten. Dit semester heb ik er twee avondcursussen bijgenomen, gewoon om er vanaf te zijn, en ik vind dat ongelooflijk vermoeiend, zo nog eens ’s avonds eropuit trekken en daar dan 4 uur zitten.

Volgende week ga ik eens mijn gedacht zeggen, daar bij de organisatie, maar uiteindelijk gaat dat dus genen bal uitmaken.

En dus heb ik een baaldag vandaag. Sebiet eens vroeg(er) in mijn bed kruipen zie en morgen zal dat al een pak minder erg zijn … hoop ik toch.